Saturday, 2 April 2011

Kuasa Kuasa Besar Civilitas (ETC.)

Selesai sudah test2 sem 5. susah gampang soklan dr ratna td kan?hoho xpe. walaupun susah hidup mesti diteruskan. selagi bernyawa-nyawa ikan akan aku tetap bunuh mu jua untuk digoreng.

anyways, sekarang eden nak meneruskan entree yang seterusnye. Harap2 pembaca setia  x mengamuk dan menggemok lagi setelah membaca entree kali ini. Kelompok (clan) seterusnye tidak menampakkan kaitan yang ketara dengan kuasa2 paksi dan kuasa2 perikatan kerana mereka ini agak versatile. walaupun begitu kumpulan ini tidak semestinya kurang penting kerana tanpa mereka ini kelas jadi kurang bes (mengampulah tu). Ape-ape pun seperti biasa sesi memberi nama tetap ade ok??!!

Kelompok - 7 Suaranita Diva Divi Mysteriousnista
Ketua - Heisha Faryshah Hamoi the Mukabuku Queen
-ketua kumpulan ini merupakan seorang makhluk yang agak cerah berbintik uniq di bibirnya dan seorang yang tidak keberatan untuk meghulurkan jawapan untuk assignment kpd aku. Kelebihan beliau ialah selalu balik rumah di hujung minggu dan main ngan anak2 buah sambil melupakan assignment yg diberikan oleh lecturer semasa kelas. walau apa-apa pun tanpa beliau kuranglah famous aku di facebook kerana beliau merupakan penyumbang terbesar notification yang amat digilai ramai oleh semua org yg perasan die famous sgt

Penolong se-angkatan - Himmernie Gogglie the Yahoohi Messenger
- ni merupakan cik puan maklumat. segala data mmg ade je lam kepala die. kadang-kadang puak2 lain amat memerlukan kepakaran die ni utk mendpt maklumat negara. Digelar sebagai Miss Google of Civillian oleh saya dan mendapat pengiktirafan daripada semua org kerana penyebaran maklumatnye amat hebat. Walaupun begitu, kite tidak nampak die amat aktif di kelas kerana die lebih byk diam..howsing??

Panglima- Nadi Hatiera puteri Elisha la Eiffel Tower
-yang paling berkalsium di dalam kelas. Amat tinggi orangnya sehinggakan lelaki di dalam kelas cumalah hobbit jika dibandingkan dengannye.tiada maklumat jelas mengenai beliau kerana beliau agak menakutkan

Ketua Bendahari-Princess Ohtoke Kenchan Nie?
-Wanita korea sesat. Beliau tersesat semasa kemalangan nahas kapal terbang di kedah. Walau bagaimanapun beliau maseh fasih berbicara bahasa melayu. Ada ura-ura mengatakan beliau berlakon dalam cerita barney and friend versi korea.

Kebajikan wanita - Mistress Nadtalie de Pappetu Selem
Miss puppet mistress. orangnya berbadan super langsing dan kreatif dalam memilih-milih bunga untuk dilekatkan dipakaiannya. Ada desas-desus mengatakan beliau maseh berharmoni dengan makhluk tinggi dan kurus. Apa-apa pun beliau agak pandai dalam membuat patung yang sangat aneh tapi laku je semasa booth...howsing??

Kelompok 8- Dewa-dewa Sundel Boring
Ketua - Encik Bujang Susah (Mr forever Unsmiley)
-no description available, except if u see him u feel like he has a lot of burden..

Pembantu - Encik Koboi anak Ribut (Mr 4 Faces)
-unknown personality, no description at all... 

Panglima- Encik Bintang anak Kuda  (Mr Kg.)
-no description at all except very de...

Panglima 2 - Encik Hangus anak Membuas (Mr. Right)
-tthe face is almost same like laborer at construction yard, love girl more?? 

Panglima 3 - Encik Haruan anak Ikan (The Tiny)
- just a loser follower from this group... 


Overall:
Unknown personality.no description from this group because hard to make any interaction nor collaboration with this clan. Only know little about their fearsomeness....


The Special Case Individual - will be continued

Sunday, 27 March 2011

Pergolakan kuasa kuasa paksi dan kuasa perikatan civilian alaf baru 2

Amacam korg? ok x ngan bhs melayu ak? oklah, ape2 pun biar eden sambung cerita seterusnye k

Selain daripada kuasa paksi, ade satu lagi kuasa yang sangat hebat laksana ikan jerung memakan plankton. tetapi seblom itu seperti biasa, eden akan menceritakan tentang kelompok (clan) yang seterusnye..

Kelompok Keempat - Tremendous in F Entertainment (half neutral)
Ketua - Carmanira Calorie September 9
Penolong - May Shannie de Poxie Woman
Panglima veteran - Master Lun la Gracia
Panglima muda - Sifu Huan de Square
Ketua turus angkatan perang - Fernando Yap the Auta
Setiausaha negara - Fabulous Way Herthink
Menteri- Lady Hui La Place
Kumpulan ini adalah clan yang sangat bersetongkol sesama sendiri. Walaupun begitu setiap kerja yang mereka lakukan amat teliti sekali. Ketua mereka seorang yang suka berkeliwon (kelam kabut) dan bersuara sangat nyaring tetapi amat menarik perhatian pendengar - bak kata pepatah ibarat kucing memeow di lorong-lorong asrama dan kafe. penolongnya seorang yang agak kelam kabut jugak dan kepantasan die berjalan ibarat mengejar kasut prada di pavillion yang telah sale sebanyak 50%. Beliau telah berjaya mengatasi cabaran untuk menjadi poxie woman iaitu demam campak. Master Lun, Sifu Huan dan Fabulous Way adalah tiga sekawan yang sering bersama. Mereka berkonspirasi sesama sendiri dan tiada fakta jelas mengenai mereka kecuali mereka bercakap amat cepat ibarat melepaskan batuk di wad kecemasan. Fernando Yap merupakan wanita yang paling gagah dan Lady Hui merupakan wanita yang sangat pendiam. Kumpulan ini suka bersidang di kedai2 makan dan mengambil gambar mesyuarat mereka untuk dijadikan bahan kenangan di fesbuk. Kumpulan ini tidak bersetongkol sangat dengan mana2 kuasa besar di dalam civilian tetapi kepentingan mereka dalam menstabilkan ekonomi civilian tidak boleh disangkal oleh mana2 pihak. (ak x phm ape yg tgh ak merepek ni)


 Seblom meeting kat kedai makan kene pakai cantek2 dulu

Kelompok Kelima - The Portuguese Man O war (ni nama sejenis ubur2 -tgk kat google) (pro-perikatan)
Ketua - Invincible Chi the power of Gargantes
Penolong - Van Jacki the He-mon, monster of Juniper
panglima - Forever Kai de Aurora Memphys
perutusan raja - Bvoon Biatche de Bebe
pengurusan walinong sari - Mr Hunk Eik the Babevoice
Unit kemahiran- Ki Chun the key chain of Bedros
Pendekar - Gorgoyala Wing van Anakin
Perdana Menteri - Sorrow Ong the mystical beast
Menteri Kesihatan - Jimbo kek de Sourtaste
Menteri Kerja Raya - Willian hunk das auto
Kumpulan ni adalah salah satu daripada clan terbesar. Puak nya terdiri daripada kaum adam berbangsa mongol. kumpulan ini amat menitik beratkan ekonomi mereka. ketua mereka merupakan kuku besi foundation dan merupakan utusan terbesar civilian alaf baru. Kumpulan ini agak rapat dengan perikatan dan mereka juga berlindung di bawah naungan perikatan. kelebihan kumpulan ini ialah mereka akan berada di hadapan semasa berperang. kumpulan ini juga mempunyai hubungan sulit dengan tremondouz in f entertainment tapi hubungan ini kurang jelas. Menteri Kesihatannya iaitu Jimbo Kek adalah seorang yang mempunyai suara yang agak nyaring manakala Mr hunk amat disukai oleh Dr ratna kerana dia berasal dari butterworld. walaupun bersuara babevoice, die tidak seperti baby tapi seperti orang berusia.

The portugese man o war


kelompok Keenam - The Warriorina goddess of Civilian de victorious (kuasa perikatan - the allied team)
Ketua - Goddess La bella Natasha Julietisme
penolong- Dewi Maja Indera Hizyan la miss 0'plus
panglima- Dewi Hayatna, Dewi Kencana Panah Dewata
panglima Se-angkatan - Goddess May Song of the Siren
Antara kelompok -kelompok yang wajib diketahui dalam sejarah civil. Tunggak utama mereka, La bella natasha merupakan seorang dewi yang sangat tegas dan sangat aggresif. Kekuatan suara nya boleh menggegarkan langit dan bumi tanah jajahan civilian. la bella boleh dianggap xena the princess warrior tetapi die tidak seakan-akan xena kerana die bergigi besi. penolongnya iaitu dewi maja merupakan wanita kuat dalam civilian. beliau seorang yang cerdas tetapi awas. Racun kata-katanya amat berbisa sekali dan boleh mengakibatkan kesakitan berpanjangan.Seterusnye ialah Dewi Hayatna. Beliau agak pendiam dalam kelas dan pengikut setia Goddess La Bella. Tidak banyak maklumat terperinci mengenai Dewi ini dan kita boleh menggambarkan beliau sebagai seorang yang pandai berbicara seperti ahlinya yang lain. Seteru yang seterusnya ialah Goddess May. Berbadan kecik tetapi suaranya agak nyaring. Merupakan pengikut paling setia dewi la bella dan antara konco2 paling berpengaruh di tanah jajahan civilian. Kelebihan puak ini hampir (maybe setara) dengan untouchable clan yakni gaya percakapan mereka tiada tolok bandingan. Anda tidak perlu khuatir sekiranya mengalami kepedihan racun mereka kerana ianya hampir sama dengan racun untouchable. Di sini eden sertakan dengan cara-cara mengesan dan merawat racun mereka..

symptom:
1. tekanan perasaan, otak rasa nak pecah, sukar bernafas dan muka pucat
2. tekanan darah rendah, lecur di kawasan hati dan kerongkong.
3. loya, tekak terasa perit, radang di kawasan hati and otak. sekiranya anda merasa begini, ini bermaksud anda berada di dalam keadaan yang sangat kritikal. Sila pergi ke pusat kesihatan dan berjumpalah dengan doktor.

Sekiranya rakan anda mengalami situasi kecemasan ini, sila buat perkara di bawah sebagai bantuan kecemasan:
1. Bawa rakan anda jauh daripada pengeluar bisa. tempat-tempat recommendation ialah toilet atau kafe
2. Suruh kawan anda bertenang dan menarik nafas dalam2. jangan bagi sebarang bahan makanan. makanan tidak membantu racun dan bisa keluar dari badan.
3. Menangis. menangis boleh mempercepatkan pernafasan. biasanya pesakit tidak boleh bernafas kerana racun itu menyekat saluran pembuluh darah terutama di bahagian hati
4. jerit. menjerit sekuat hati boleh melancarkan peredaran darah di bahagian otak. biasanya pesakit yang tidak boleh menjerit berada dalam keadaan serius. ini bermaksud anda harus membawanya ke asrama dan memberi kaunseling kepada pesakit.
5. Pergi ke pusat kesihatan sekiranya sakit anda berpanjangan.


Dewi Maja

Goddess La bella

Ada lagi clan yang laen tau.Banyak sungguh clan di alam maya civil!

Saturday, 26 March 2011

Pergolakan kuasa kuasa paksi dan kuasa perikatan civilian alaf baru

Hi kawan2, lame dah eden x pos entree. so hari ni eden nak citer ckit pasal kuasa2 besar lam kelas eden. supaya cerita ni lebih bes, eden akan tulis dengan gaya tradisi dan secara fiksyen ckit2 ek. so klu x jelas tanyolah kt eden (p/s ni cumalah rekaan semata-mata)

Ok, al kisah nya begini...
Pada Jun 2009, muncul beberapa kelompok  dunia civilian alaf baru di dalam fakulti kejuruteraan upm. kelompok2 ini terdiri daripada pahlawan-pahlawan perempuan dan lelaki yang sememangnya gagah dan  berani x kalah dek semut x menang dek kuman. oleh kerana bilangan pahlawan ini terlalu ramai eden akan menceritakan kelebihan utk setiap satu kelompok itu secara tidak spesifik

kelompok pertama - Datin - datin keyangan indera mahkota queen latifah (neutral)
ketua - toh puan 'hema' sakti equally distributed
penolong- datin paduka firah syekirah alessendra ambrasio
setia usahawati - puan sri rossa salsiah bakery
panglima- datin sri luna yuna perkasa perwirati meggiewati soekarni putera
Dikatakan bahawa datin-datin ini turun dari kayangan. setiap mereka amatlah bergaya sehinggakan keanggunan mereka menjadi mimpi setiap gadis yang pernah melihat mereka. Gaya dan kehalusan cara pemakaian mereka tidak dapat disama ertikan dengan kata-kata. meskipun begitu, ketuanya tidak tertarik dengan kerja-kerja luar seperti pergi ke site visit atau membuat lab highway mahupun traffic. x tahan debu katenye! apa-apa pun kelompok ini hanyalah bersifat neutral di dalam jajahan civilian. mereka cuma penyeri jajahan civilian yang tidak kurang letusnya.


Geng datin lagi letus dari ni ok!

Kelompok Kedua - The hobbit and the 5 dwarfies (half paksi)
Ketua - Seksarana la unsec-c de un-hobbit
penolong kanan- Shisharp disember C
penolong kiri- Hainnur Jerejiyah loves herwin
Biduanda - Hatighah XOXO the ruined and poised
dayang : Jemayah de unknown uglisha
mereka merupakan golongan yang paling basic (asas) dalam jajahan civilian. golongan ini sangat mahir dalam membuat kerja dan mereka menguasai tempat jajahan paling belakang semasa berperang. member2 kumpulan ini kecil jer orang (except ketuanya) nye tapi ini tidak bermaksud mereka tenggelam di dalam lautan persaingan. kelompok ini berlindung di bawah naungan kuasa paksi, di mana keselamatan mereka dijamin serta merta oleh 3 individu yang paling berpengaruh di dalam kuasa paksi. Ketua mereka merupakan ahli mafia wanita. kegagahan ketua kelompok ini amat disenangi oleh anak-anak buahnya sehinggakan anak-buahnya juga bersikap ada kala nya gangster. Salah seorang drpd geng ini merupakan tauke coklat manakala ketuanya ialah tauke herbalife! hebat x?

 persidangan rancak kumpulan hobbit

kelompok ketiga - The Untouchable Laseranita  (kuasa Paksi)





Come baby fight fight fight!


ok lah. sambung laen kali. eden ngantok sangat. ikuti cerita seterusnye k.

Tuesday, 22 March 2011

pilihanku selalu

2 tempat makan yang paling fofuler (popular) kat malaysia semestinye ialah kfc dan mcd. padang seri serdang ngan maulana fofular gak tapi xde kat tempat eden. so eden x mengistiharkan tempat itu sbg fofular. sebagai rakyat malaysia kite tidak haruz menduekan restoran ini tapi sbg seorang individu korang mesti memiliki preference sendiri. betul x? kalau diberikan duit rm15 korang nak makan ktne? cube bace dialog di bawah supaya korang dapat menghayati atau 'memfeel' situasi making decision..

Midvalley (malam)
Mr. A: hanj, nak mkn ktne? ak tgh lapaq ni.
Mr. B: jom makan kat foodcourt. ak ngidam nak makan sizzling.
Mr. A: ak x mao. bnyk org. mahal plak tuh. Jom mekna kat kenny roger (mekna:makan)
Mr. B: hanjing je. kate xde duet. jomlah (tengok dompet). eh laen kali lah ok? ak xde wit.
Mr. A: Kfc nak? kite makan lite-lite jer.
Mr. B: asyik ayam jer. boring je. mcd nak?

Daripada cerita tadi, kesimpulan yang boleh kite buat ialah Mr. A sangat taste high. Ok, tanpa membuang mase jom kite menganalisis tempat mane yang lebih baik untuk dipilih..mulekan dengan

McD

makan kt mcD dengan awek aku

Agaklah murah pada pukul 12-3 p.m sebb ade lunch value meal. mcd bukan shje menghidangkan ayam yang menggemokkan bahkan kentang goreng yang takkan reput serta air gas yang 'kurang manis'. burger die jgn cakaplah. mmg sedap. rase nak beli double cheese burger bile typing sal nih. keistimewaan yang laen ialah ade bubur ayam mcd serta apple pie. kenapa anda memilih mcd?

1. Effisien (jimat masa)
Mcd lebih cepat menghidangkan mealnye dari kfc. sbbnye ade sorang yang jage kaunter dan ade sowg gi yang menghidang makanan. satu komputer boleh dipakai dua cashier. so line build up boleh direduce.

2. Lebih pedas
Mcd pnyer sos cili lagi pedas dari kfc. rata-rata ayam mcd dan sesetgh burger (chicken mcdeluxe) lebih pedas dari kfc. kebanyakan rakyat msia suke makan pedas2. nak bantu penghadaman katenye.

3. Ayam Mcd
sesetengah orang kate ayam mcd lagi sedap dari kfc. ini disebabkan ayam mcd lebih juicy dari kfc. Ayam kfc berwana kelabu dan kadang-kadang sangat keras dan liat. ayam mcd sangat lembut dan lebih juicy. kalau x caye cube beli due-due jenis ayam ini dan try makan serentak.jgn lupe blanje eden jugak.

gcb burger terbaek!
4. kentang goreng
Sangat sedap. besar plak tuh. memang berbeza sekali dengan kentang goreng kfc. kentang goreng mcd yang panas lebih rangup dan panjang dan lebih berperisa meyakinkan daripada kentang goreng kfc. kentang goreng kfc lebih berperisa tepung dan kurang enaak.

5. Ais krim
Ais krim mcd bukan sahaja murah tapi portionnye juge sangat banyak (except for yang mcflurry). rasenye juge enak dan kalau tengok boothnye pasti anda jugak nak beli yang harga rm1.10 itu(sundae cone).

6.Breakfast
Semestinye lebih sedap dari kfc dan cume berharga rm4.00 ++ jer! saper x nak makan mcd pepagi bute. Kopinye pun lagi high taste dari kopi mapley.
amacam? sedap x???


wah sedap nye burger awek aku

7. Burger
Nilah part yang paling penting skali. Burger Mcd sangat sedap dari kfc. yang ade cheese2 tu lagi sedap. selain itu burger die besar-besar ( megamac, double chicken mcdeluxe , quarter pounder , big n tasty, double fillet o fish , triple cheese burger etc.). sape yang x puas hati? (aku x puas hati-die buat cincai je x mcm time ak makan kt restoran kelas A-gitew)

mega mac aku! sedap x?

Amacam? sokong mcd x? setuju x dengan ape yang aku tulis? kalau x sile pos comment anda ye.Seterusnye ialah

KFC

Restoran ini sentiasa sibuk. Banyak makhluk2 berpusu-pusu macam ikan herring mencari makanan. Portion KFC selalnye lebih besar dari mcD dan lebih cepat mengenyangkan. Walaupun kurang efisyen, orang tetap jugak sabar menunggu di kaunter. Kelebihan lain ialah anda x perlu ambil sos cili kat bhgian sos cili (x tahu lah sekarang, ade jugak yang eden pernah nampak kfc yang perlu amek sos sendiri). Walau apapun, sile baca fakta di bawah ye.

1.Cheezy Wedges
Memang meleleledups (menarik). Sedap.wedgesnye sangat besar(kekdg kecik je) dan sos cheese tu yang paling dramatik. kalau x beli mmg x sah. mcD xde ni ok.


burpp! cheese tu mmg meletus uol! (ni makan kali kedua lepas makan kt mcdonald td)

2. Ayam
Ni paling important sekali. Ayam Kfc walaupun keras (kkdg lembut je x lah keras mane) mmg sangat sedap. Yang original tu masin2 ckit tapi aku tibai jugak sbb die ade taste die sendiri. yang spicy tu mmg kelas. Besar pulak tu. Kalau hidang panas2 mmg omg! saper yang x suke ayam tu mmg rugi!


cube teka yang kuning sekeliling ayam tu ape? hehe



3. Whipped potato
Huh, ni aku boleh makan yang large punye. ramai yang minat nih sbb gravy ni memang kaw2! ak nye anak sedara umo 1 tahun pown leh telan nih


wau! irresistible. mmg hurm!

4. Mexican food
ni (gamabr bawah)toasted pocketful. ni laen dari twister. mmg meletus. twister pun mmg sedap giler. tapi eden lagi suke yg terbaru nih sebab ade bacon. mmg letus! kalau x makan x cukup lagi nikmat dunia kamu (katenye)


hehe. jangan marah. ni awek eden yang makan

5. Set
KFC best sebab ade menu set yang sgt mengenyangkan. (eden x kenyang makan mcD, tatau la korang plak..ops pecah rahsie kuat makan) haha. 

nie snack lunch. tengok betapa sedapnye whipped potato tu (ni awek eden pnye. die pilih drumstick jek)

hoho. yang beso2 ni eden punye

Discussion

1. Mengikut fakta yang eden baca, Mcd lebih tinggi kalori berbanding kfc. cheese burger dan kentang goreng mcD mempunya kalori sangat tinggi (1000++kcal) dan sangat bergaram. makan banyak garam (sodium) boleh menamabah risiko darah tinggi.
2. Gravy whipped potato kfc adalah tahi minyak yang digunakan untuk memasak  ayam goreng rempah istimewa kfc.
3. satu gelas air gas = 1550 kalori. hehe. kalau nak tahu kepekatan gula dalam air gas cuba tumpahkan di atas lantai dan biar selama sejam. lepas tu pijak gune kaki untuk tahu sama ada melekit atau tidak. bayangkan anda telah meminum air yang sangat banyak gula dan anda tidak tahu bahawa anda telah membuat cubaan untuk membunuh diri!
4.orang yang berdengkur x boleh makan cheese sebab ade histamine.
5. makan bende proses dan digoreng minyak yang banyak selama sebulan secara terus-terusan boleh meningkatkan risiko kanser sebyk 50% sahaja. 
6. Ayam tidak boleh dimakan dengan banyaknya oleh golongan lelaki kerana mengandungi banyak hormon estrogen. makan ayam banyak boleh melendutkan dada dan menyebabkan lelaki ade buah dada.
7. burger dibuat dari daging kisar. maksudnye anda x tahu daging itu dari telinga atau hidung atau mata lembu!!
8. kalau ade duit yang lebih ape salahnye blanja eden kfc atau mcd. eden suke je

kesimpulan

pilihan yang terbaek ialah makan makanan buatan sendiri. eden dah tobat and buat burger sendiri je. 

ni lah hasilnye. nak resepi?? tanyolah kt eden

Sebelum menamantkan entree kali ni eden nak memperkenalkan awek eden

Tadaa! nama die Jelo! panggil die baby ok?

Tuesday, 15 March 2011

wajib diketahui

1. haiwan paling malas di dunia ialah anjing. ini kerana anjing suka curi tulang.

2. dinosaur yang paling baik hati ialah barney and friends

3. kenapa zirafah ada leher yang panjang?
    - untuk menyambungkan kepala dan badannya

4. Khagendra Thapa Magar adalah manusia terkecil di dunia


Khagendra-Thapa-Magar-world-smallest-man-from-nepal-09.jpg

5. Maybach Exelero adalah kereta paling mahal di dunia. Sebijik kete ni sama harga dgn 4 bugatti     veyron atau 8 Ferrari Enzo. haha
Maybach-Exelero-9.jpg
Front view
Maybach-Exelero-10.jpg
back view

6. Pompuan muda paling tinggi di dunia ialah  Elisany Silva atau Elizane Cruz Silva atau Silva da Cruz Elizane (nama die mmg pjg)

elisany silva 07 428x1024 The Youngest Tallest Woman in the World
elisany_silva
 Elisany Silva The Youngest Tallest Woman in the World
Elisany-Silva
7. Nama budak k10 yang paling pendek dan aneh ialah Eden Bin Jolhi.
8. Di dalam game zombie versus plant, ada seekor zombie yang digelar yeti. kalau dapat membunuhnya anda memperoleh 2 diamond.
9. haiwan paling berbisa di dunia ialah katak dan ubur ubur. ular, kala jengking,ikan dan labah-labah berada di tangga di bawah kedua-kedua jenis haiwan ini dalam ranking siapa paling berbisa.
10. Kucing yang paling comel ialah ALONG???



kawan2 k10 saya di k10 part 2

hurm spt yang sye janjikan saya akan teruskan menceritakan tentang kawan2 saya di k10.

kawan sye yg seterusnye ialah radzi. ex k10 dan mempunyai vokal meledups! agak hebat nyanyian nye sampai berkumandang di bilik mandi setiap hari. pernah ade sorg budak kelantan terdengar suara tu dan die cakap ngan kawan die 'tu suara abemu'. tu je yang aku igt.sekarang maseh bergiat aktif dalam keseniman. kehebatannye dlm kesenian menyebabkan ramai seniority k10 memanggilnya shiba.

seterusnye ialah fahrul azmi a.k.a sawak. die nie agak spastik tapi hati2 dgn beliau. cacian nye sgt pedas dan mulutnye puaka jugak.sekali hambur boleh menyebabkan anda kesesakan nafas dan mengalami trauma berpanjangan. kelebihannye ialah dalam bidang perkomputeran tapi noob je lawan dota ngan aku.die nie agak bes kerna suke belanja makanan yang sungguh menakjubkan rasenye. lagi satu die nie mr gadjet. aku kekdg risau berjln disebelahnye takut dirompak dek orang lalu lalang.walaupun begitu, dari aspek perkomputeran, die merupakan lagenda k10.kerja yang dilakukan sgt teliti dan memang kemelets!

hazwan hamzah a.k.a mandat.ex k10 da jugak felo k10.memiliki proton saga baru dan rumah felo.seorang yang sangat kecoh tetapi sangat teliti. Setip kekecohan yang dibuatnye merupakan hal2 yang sangat kecil sekali sekecil virus ebola yang hanya dapat dilihat melalui mikroskop electron.orang seperti ini diperlukan dalam syarikat kerana penelitian die melebihi manusia biasa.kehebatan mandat diperakui/ boleh dilihat bila die mengpos comment di facebook. biasanya die antara org terawal yang mengposkan komen aku dan word2 yang digunakan memang sangat menyentuh hati sehinggakan aku menitiskan air mata. x caya? tanyelah sesapa yang pernah melaluinya.

tepi tau nama sebenarnye hafizuddin. die ketua cesc tapi orgnye noob dota.die ade ciri fizikal yang tiada pada manusia laen iaitu lubang hidungnya sangat luas sehingga boleh memuatkan ibu jari kakinya (et fauzan,2009). penting sbb die tempat utk print keja dan tempat utk meniru.antara kelebihannya yang laen ialah kelaseran mulutnye. satu ayat yang diucapkannya sudah ckup utk membuatkan manusia normal mengalami gangguan neurotoksik dan mengalami ketraumaan melampau.kelebihan yang laen ialah cepat terase dan kerempeng.oleh kerana byk masa lapang, die lebih suke bermaen skateboard pada waktu petang dengan jejenz luar.

seterusnye ialah nini alias nizam.kamus moden baru kerna words yang disebutnye sering kali rumit dan sukar diinterpretasi oleh manusia normal.Individu ini hebat dlam membuat video serta menghanjing orang.ketinggian vocabulary nye mengatasi orang kebanyakan sehinggakan die dapat menamakan seseorang berketepatan dengan ciri-ciri orang tersebut.selain minat melihat wayangg dan fast food, nini juga minat pergi sungei wang yang jaraknye sangat dekat ngan k10. nak beli baju katenye!

p/s nntkan entree seterusnye! eden nak tdo lu. sori ek kirenye eden terkasar bhs muahaha

kawan2 k10 saya di k10 part 1

saye ade seorang kawan. name die pojan. die orang kuat k10. die suke menghanjing orang tapi die buat camtu sebab die je yang buat sume keje. Pojan ade ciri istimewa iaitu kepala die besar. die pandai menari sebab tu orang panggil die pak ngah (time dulu dulu).kini die retired.nak blaja katenye.

kawan kedua saya ialah amir nova (nama dalam facebook die). die suke menghanjing orang jugak tapi die suke tengok cite korea.amir ade 5 lapisan visceral fat.sblom itu die ade 6 lapisan.amir sangat suke ponytail. saya x tau kenapa die begitu. amir suke rumate die haha

kawan saya yang seterusnya ialah arol. die ade suara aneh persis suara rockers. arol kecik orgnye tapi die diva k10. pandai menari macam pojan tapi die lebih havoc.haha.die nie bes terutama lam hal tengok wayang. memang penting uols!

seterusnye ialah sobri merais. satu-satunye kawan sarawak saye di k10.die berambut aneh (mengerbang bergulung2 tapi x menggerutu).muke die agak menakutkan persis joker.b4 this die strippers (xlah die pandai menari). die sangat baik tapi sangat pasif. jarang2 melihatnye sebab asyik keluar dan slalu dok bilik

selain itu ialah laksam. cume watak sampingan jer. die rajin tapi hebat tiru orang. die slalu msg budak pompuan utk dpt jawapan. saya suke jugak tiru keje die. die aneh ckit. kurus tapi membuncit di bawah perutnya (jgn marah hehe).die ni baik gak. tapi mulut puaka sikit.

p/s ade byk lagi rakan2 yang saya sayangi di k10. nantikan episod seterusnya!