Saturday, 2 April 2011

Kuasa Kuasa Besar Civilitas (ETC.)

Selesai sudah test2 sem 5. susah gampang soklan dr ratna td kan?hoho xpe. walaupun susah hidup mesti diteruskan. selagi bernyawa-nyawa ikan akan aku tetap bunuh mu jua untuk digoreng.

anyways, sekarang eden nak meneruskan entree yang seterusnye. Harap2 pembaca setia  x mengamuk dan menggemok lagi setelah membaca entree kali ini. Kelompok (clan) seterusnye tidak menampakkan kaitan yang ketara dengan kuasa2 paksi dan kuasa2 perikatan kerana mereka ini agak versatile. walaupun begitu kumpulan ini tidak semestinya kurang penting kerana tanpa mereka ini kelas jadi kurang bes (mengampulah tu). Ape-ape pun seperti biasa sesi memberi nama tetap ade ok??!!

Kelompok - 7 Suaranita Diva Divi Mysteriousnista
Ketua - Heisha Faryshah Hamoi the Mukabuku Queen
-ketua kumpulan ini merupakan seorang makhluk yang agak cerah berbintik uniq di bibirnya dan seorang yang tidak keberatan untuk meghulurkan jawapan untuk assignment kpd aku. Kelebihan beliau ialah selalu balik rumah di hujung minggu dan main ngan anak2 buah sambil melupakan assignment yg diberikan oleh lecturer semasa kelas. walau apa-apa pun tanpa beliau kuranglah famous aku di facebook kerana beliau merupakan penyumbang terbesar notification yang amat digilai ramai oleh semua org yg perasan die famous sgt

Penolong se-angkatan - Himmernie Gogglie the Yahoohi Messenger
- ni merupakan cik puan maklumat. segala data mmg ade je lam kepala die. kadang-kadang puak2 lain amat memerlukan kepakaran die ni utk mendpt maklumat negara. Digelar sebagai Miss Google of Civillian oleh saya dan mendapat pengiktirafan daripada semua org kerana penyebaran maklumatnye amat hebat. Walaupun begitu, kite tidak nampak die amat aktif di kelas kerana die lebih byk diam..howsing??

Panglima- Nadi Hatiera puteri Elisha la Eiffel Tower
-yang paling berkalsium di dalam kelas. Amat tinggi orangnya sehinggakan lelaki di dalam kelas cumalah hobbit jika dibandingkan dengannye.tiada maklumat jelas mengenai beliau kerana beliau agak menakutkan

Ketua Bendahari-Princess Ohtoke Kenchan Nie?
-Wanita korea sesat. Beliau tersesat semasa kemalangan nahas kapal terbang di kedah. Walau bagaimanapun beliau maseh fasih berbicara bahasa melayu. Ada ura-ura mengatakan beliau berlakon dalam cerita barney and friend versi korea.

Kebajikan wanita - Mistress Nadtalie de Pappetu Selem
Miss puppet mistress. orangnya berbadan super langsing dan kreatif dalam memilih-milih bunga untuk dilekatkan dipakaiannya. Ada desas-desus mengatakan beliau maseh berharmoni dengan makhluk tinggi dan kurus. Apa-apa pun beliau agak pandai dalam membuat patung yang sangat aneh tapi laku je semasa booth...howsing??

Kelompok 8- Dewa-dewa Sundel Boring
Ketua - Encik Bujang Susah (Mr forever Unsmiley)
-no description available, except if u see him u feel like he has a lot of burden..

Pembantu - Encik Koboi anak Ribut (Mr 4 Faces)
-unknown personality, no description at all... 

Panglima- Encik Bintang anak Kuda  (Mr Kg.)
-no description at all except very de...

Panglima 2 - Encik Hangus anak Membuas (Mr. Right)
-tthe face is almost same like laborer at construction yard, love girl more?? 

Panglima 3 - Encik Haruan anak Ikan (The Tiny)
- just a loser follower from this group... 


Overall:
Unknown personality.no description from this group because hard to make any interaction nor collaboration with this clan. Only know little about their fearsomeness....


The Special Case Individual - will be continued

1 comment: